Aktuelle foredrag, workshops og kurser

Her har du de nyeste og mest efterspurgte foredrag, workshop og kursus. Se emnerne som et idekatalog over temaer. Foredrag, workshops og kurser bygges op omkring virksomheden udfordringer. Der tilsættes lidt lune, nye vinkler og direkte tale.

 
Konkurrencedygtige virksomheder har ikke stress
Virksomheder uden stress er gode til at kommunikere og samarbejde. Virksomheden agere som en helhed og det er uanset om vi taler med ejeren, direktøren eller en tilfældig valgt ansat på gulvet, såer er det den samme oplevelse virsomheden giver. Dette er et kendetegn for den gode arbejdsplads som tiltrække de rette ledere og ansatte. Virksomhedens ansatte er innovative og trives i deres job som giver dem mening. Læs mere om foredraget her.
Tag ansvaret for din kommunikation
Er en workshop der tager udgangspunkt i stress og samarbejdsproblemer. Workshoppen giver forståelse for hvad stress er og hvordan vi italesætter den. Der gives eksempler på metoder til at forbedre kommunikationen og der er en øvelse der skaber rammerne for jeres fremtidige gode kommunikation formuleret som en kommunitations aftale. Læs mere om workshoppen her
Uden stress med HeartMath®
HeartMath® er en evidensbaseret metode som giver dig kontrollen tilbage når du oplever stress. Det vil vi altid kunne blive ramt af. HeartMath® styrker dig og dit immunforsvar så stressbelastninger hurtigere neutraliseres, så du får styringen igen med situationen. Der er flere fordele med HeartMath®. Læs mere om HeartMath® og hvordan I lærer det.