Foredrag - med bid

Her er en lille oversigt over de temaer jeg leverere min foredrag over. Jeg laver foredragene, så de er aktuelle for jer og mine løsnings foreslag vil være dem som I bedst kan implementere. Jeg baserer foredragene på, hvad jeg har erfaret, observeret og studeret om stress, selvværd, identitet, samarbejde og kommunikation.Det er min hensigt at inspirere mennesker til at skabe et godt liv ved at pege på årsager og give dem løsningsforeslag.

Udover disse kan I finde temasider i menuen om stress der henvender sig til virksomheder og organisationer. Da jeg brænder for at lære mennesker at forebygge stress og skabe sig et lykkeligt liv har jeg lavet en side som henvender sig til unge, forældre og lærerne fra 7 kl til universitetet. Dårlig forbindelse til hvem vi virkelig er, dårligt selvværd og stress er årsager til endnu vanskeligere problemer og sygdomme som vi kan få, hvis vores fundament som menneske ikke er iorden.

Lad dig blive inspireret her og kontakt mig, så vi gennem dialog skaber den rette måde at gavne uddannelsesstedet og skabe en lærende samtale om emnet. Der styrker lærerne, klæder forælder på, så de kan give ungdommen den rette vejledning baseret på noget de har hørt i fællesskab.

Stress - en livsstilssygdom,
fem årsager til stress og fem løsninger til et liv uden stress
- der kan forebygges. Foredraget handler om de 5 egentlige årsager til at vi får stress og hvad vi skal gøre for at få et næsten stressfrit liv. Stress er et symptom ikke en sygdom. Kontakt mig og hør mere.
Søvnens helbredende kraft
 Gode sovevaner en overset faktor for et lykkeligt liv
Mange mennesker sover dårligt og får medicin. En god nattesøvn er livsvigtig. Du får energi, kroppen healer sig selv og rydder op i dagens aktiviteter. Lær hvordan I får den bedste nattesøvn. Kontakt mig og hør mere.
Konkurrencedygtige virksomheder er stressfrie
 Stressfrie mennesker træffer gode valg
Stress er dyrt. Kender I alle omkostningerne? Foredraget giver jer et indblik i hvor dyrt det faktisk og hvorfor I skal tage det alvorligt. Læs mere her.
Synlig identitet på bundlinien
En virksomheds identitet er navet for sine resultater
Hvad vil det sige at virksomheden har en identitet? Hvordan omsættes identiteten til en bedre bundlinie. Identitet, forstået rigtigt vil øge samarbejdet og få virksomheden til at agrere som én. Kontakt mig og hør mere.
Identitet, Bevidsthed & Handling
 Den vi er, bestemmer hvordan vi udtrykker os
Disse faktorer er fundamentet for at skabe succes i livet. Foredraget handler om at forstå os selv. Forstå drivkræfterne og dermed udvikle os, så vi kan nå i mål. Læs mere her.
Styrk dit selvværd nu!
Dårligt selvværd forhindre dig i at udtrykke den du er.
Dårligt selvværd er vores tids største udfordring. Det er årsagen til mobning, stress, selvskade og spiseforstyrrelser m.m. Foredraget handler om, hvordan I styrker jeres selvværd. Kontakt mig og hør mere.
Lykke og trivsel er et valg
Relationer giver lykkelige oplevelser
- Vil I vælge om. Hvad er lykke? Hvordan opnår I det? Kan vi være lykkelige hele tiden? Hvordan påvirker stress vores lykke og vores opfattelse af et godt liv? Kontakt mig og hør mere.
Lev livet fra bevidsthedens sted!
Du er din bevidsthed.
Hvad er flow? Hvad betyder det at leve i nuet? - Er du nærværende, eller er du i dine overbevisningers vold? Kontakt mig og hør mere.


Jeg vil gerne kontaktes om et foredrag