Stressrådgivning - fordi det betaler sig at forebygge

Sygefravær er dyrt for virksomheden. Stress er årsagen til 60-90% af al sygdom siger forskere. Årsagen ligger i at stresshormonerne påvirker fordøjelsen og immunforsvaret ved at sætte dem ud af funktion, hvis alarmtilstanden varer i længere tid. Vi taler om 5 min eller længere. Selvom alarmtilstanden ikke varer længere tid tager det timer at få fordøjelsen og immunforsvaret tilbage til normalfunktion. Derfor kan de betale sig at forebygge stress.

Fordelene ved at forebygge stress
Samarbejde opnåes bedst uden stress
Sygefraværet falder, produktiviteten stiger, da presset falder på medarbejderne er det lettere at få dem til at samarbejde og det betyder at effektiviteten kan stige med den rette ledelse. Ledere som ikke er stressede har det overblik der skal til får at opgaverne bliver løst på den bedste måde for virksomhedens økonomi og til kundens tilfredshed. Det betyder at kunden køber hos jer igen.

Alle foreslag bygger på virksomhedens aktuelle behov og udfordringer. Jeg er den som ser på virksomheden udefra og derfor lægger jeg mærke den adfærd og de mønstre som skaber et uhensigtmæssigt arbejdsmiljø.

Jeg har intensivt studeret forskningen indenfor samarbejde og stress i de sidste 7 år. Jeg har selv været stressramt med efterfølgende depression og forstår derfor hvad der sker i individet og hvordan det påvirker arbejdsmiljøet. Jeg er uddannet professionel coach og er Licenseret HeartMath coach. HearthMath er en evidensbaseret metode som er specialiceret til at forebygge stress og styrke menneskets robusthed overfor stress påvirkninger.

Hvordan foregår stressrådgivningen

  1. Vi mødes til en samtale, hvor jeg lærer virksomheden at kende og hører lederens opfattelse af udfordringerne.
  2. Jeg interviewer udvalgte nøglepersoner i virksomheden. Er virksomheden på mere end 50 ansatte vil jeg deltage i afdelingsmøder for at undersøge stemningen nærmere.Behovet bestemmes af udfordringernes art og virksomhedens størrelse.
  3. Så fremlægger jeg mine forslag til, hvordan virksomheden kan forebygge stress og forbedre arbejdsmiljøet. Disse foreslag vil blive givet som praktiske handlingsplaner, som ledelsen selv kan sætte igang. Forslagene er bygger evidensbaseret metoder, tilpasset informationerne som er fremkommet gennem samtale eller spørgeundersøgelser til medarbejderne og ledelsen.

Derefter kan jeg assistere med implementeringen af forslagene gennem workshops, seminarer og personlig træning alt efter behov.

Løsningerne afspejler udfordringer og tager udgangspunkt i individet og dets evne til at samarbejde.

Book mig for et uforpligtende møde ved at ringe til mig på 26120842. Send mig gerne en sms og jeg vil kontakte dig for en mødeaftale. Eller send mig en mail her.

Jeg vil gerne kontaktes for et uforpligtende møde